Този уеб сайт използва бисквитки.

Оригинална батерия за iPhone 4

Оригинална батерия за iPhone 4

 • Батерията е с капацитет 1420 mAh.
 • iPhone 4 Apple Battery се предлага с гаранция от 6 месеца.
 • 100% Оригинална - батерията е с доказан произход за качество.

Препоръчителни указания за зареждане на батерията на iPhone 4:

Първоначално батерията за iPhone 4 има собствен заряд (обикновено частичен), който е хубаво да бъде изразходван до нивото от 15-20%, преди тя да се заради напълно. Препоръчително е телефона да бъде зареждан до максималните 100%, като циклите на заряд и разряд да са в диапазона от 15-20% до 100%. Не оставяйте телефона продължително време на включено зарядно след като батерията е вече заредена на 100%.


Смяна на батерията на iPhone 4 / 4s

Смяната на батерията при моделите iPhone 4 и 4s се извършва сравнително лесно, бързо и не са необходими специализирани инструменти освен 2 малки отвертки и евентуално шпатула. Процедурата ще Ви отнеме около 10 минути, но е нужно да се придържате към няколко стъпки, които са задължителни, ако искате смяната на батерията да премине безпроблемно.

 1. Изключете телефона. Преди да започнете е абсолютно задължително да се уверите, че телефонът е изключен.
 2. Развинтете болтчетата придържащи задния капак. Те се намират в долния край на страничната метална рамка опасваща телефона – точно тези от двете страни на порта за зареждане.
 3. Свалете задния капак с леко приплъзване нагоре. Щом го махнете ще видите, че батерията на iPhone-a прави връзка с телефона посредством лентов кабел и конектор, който допълнително се придържа от малко болтче.
 4. Развинтете болтчето и отстранете конектора от гнездото в което е поставен, след което извадете батерията от телефона (можете да използвате шпатула). Работете внимателно, леко и равномерно като внимавате да не нараните някоя част или прекъснете кабел. Работете със сухи и чисти ръце, като се уверете, че металните конектори не са замърсени, тъй като пръстите на хората винаги са мазни и може да замърсят контактите на пластинките.
 5. Поставете новата батерия, захванете конектора в гнездото и завинтете болтчето на конектора.
 6. Поставете обратно капака и завинтете 2те болтчета в долния край на рамката.

Как се сменя батерията на iPhone 4 / 4s можете да видите стъпка по стъпка във видеото по-долу:


 • Разглеждания: 1109
 • Марка iPhone
 • Модел Оригинална батерия за iPhone 4
 • Наличност В наличност
 • Цена: 29,00 лева

FACEBOOK ПРИЯТЕЛИ

Етикети: батерия iphone 4, bateria iphone 4, батерия за iphone 4, батерия за iphone 4 цена, батерия айфон 4, батерия за айфон 4